Handlekurv

..er tom!

Kategorier

Betingelser

Kjøpsvilkår

Alle kortene er rangert til å være M/NM/EX+. Skulle kortene likevel ikke svare til forventningene kan de returneres innen 14 dager i henhold til angrefristloven. Når det er sagt er jeg ikke vanskelig å ha med å gjøre, så ta kontakt dersom det skulle være noe så skal jeg gjøre mitt beste for å løse problemet.

Kortene graderes på samme måte som Cardkingdom. NM (Near Mint), EX (Excellent), VG (Very Good) og G (Good) der NM er best og G er dårligst stand.

Betalingsvilkår

Visa eller Mastercard via vår sikre betalingsløsning fra Klarna. Det er ingen gebyrer for bruk av kort i nettbutikken. Andre gebyrer utstedt av kortutsteder kan komme i tillegg, ta kontakt med banken din for oversikt over disse.

Leveringsvilkår

Flat rate ved kjøp av singelkort, uansett hvor mye som handles. Kort som skal hentes kan stort sett hentes når som helst, bare ring, send sms eller mail for å bli enige om tidspunkt.

Ønsker du sporing på kortene må du velge det i kassen ved utsjekk. Kortene blir da sendt med sporing, og forsikret for inntil 10000,-.

Forøvring gjelder kjøpsloven paragraf 7 at varen regnes som levert når den er overlevert posten.

Returvilkår

Alle kort kan returneres innen 14 dager fra du mottar dem. Ta kontakt på epost korthaien@gmail.com, eller telefon 91774561 for å avtale retur. Kortene sendes så til Svein Bakke, Roveruds gate 13, 0481 Oslo. Skulle det være noe etter 14 dager så ta kontakt så løser det seg nok det også.

Ta ellers kontakt så løser det seg alltids.

 

Det er ingen produkter på tilbud